Nieuws
kvmechelenlokeren05122018

donderdag 6 december 2018 00:19

KV Mechelen legt opnieuw eersteklasser over de knie in CrokyCup

KV Mechelen kreeg Lokeren over de vloer in de 1/8 finale van de Croky Cup, de Beker van België voetbal. KV Mechelen zette eerder al Antwerp uit de beker.

KV Mechelen begon met goeie intenties, maar het spel verwaterde snel. Mechelen zag een streep van Van Damme over doelman De Wolf gaan. Voor het half uur moest Lemoine redding brengen op een botsende bal van Deschacht. Voor rust liet Malinwa zich nog een keer opvallen via een mooi een-tweetje van Engvall en Storm. Engvall wachtte iets te lang en kon de score niet openen.

Ook in de tweede helft verliep het spel stroef. Malinwa wisselde enkele pionnen en dat leverde meteen resultaat op. De ingevallen Tainmont leverde het voorbereidende werk, Schoofs schoof door en Engvall werkte af. Drie minuten later legde Lokeren-verdediger Deschacht de 2-0 op een dienblad. Engvall nam het geschenkje aan, De Camargo haalde vervolgens uit met een verwoestend schot.

KV Mechelen – Sporting Lokeren 2-0Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar