Nieuws
Oxfam_cadeaudagen_Leest (002)

zondag 2 december 2018 20:48 - Mechelen

Dominique Monami pakt je Oxfam kerstcadeau in bij wereldwinkel in Leest

Op 8, 9, 15 en 16 december organiseert Oxfam-Wereldwinkel Leest de jaarlijkse Oxfam Cadeaudagen. Recent lanceerde Oxfam-Wereldwinkels nog de nationale campagne ‘Liever een FAIR dan een FOUT cadeau’. Want in een ideale wereld ga je nooit met een fout cadeau naar huis. Wel met een fair: kwaliteitsproducten waarbij het respect voor de makers centraal staat. Bekende Vlamingen zoals Adriaan Van den Hoof en Maaike Cafmeyer trekken samen met Oxfam-Wereldwinkels ten strijde tegen ‘foute’ cadeaus.

Denk je soms: “Alweer confectiesokken of een ‘made in China’-prul gekregen”? Adriaan Van den Hoof, Maaike Cafmeyer, Marleen Merckx en Jelle De Beule trekken samen met Oxfam-Wereldwinkels ten strijde tegen ‘foute’ eindejaarscadeau’s. Aan de hand van een video waarin ze vertellen over hun ervaringen met eindejaarscadeaus sporen ze kijkers aan om te kiezen voor een fair cadeau uit de wereldwinkel.

Voor faire cadeaus, kwaliteitsproducten met respect voor de makers, kan je bij de cadeaudagen van Oxfam-Wereldwinkel Leest terecht. Elk cadeau is uniek en vertelt een eigen verhaal.

Tijden de cadeaudagen wordt het Dorpshuis van Leest omgetoverd in een sfeervolle winkel met eerlijke producten en in de refter komt een wijnproefstand en een gezellig kerstcafeetje. Oxfam-Wereldwinkel Leest zet zijn deuren open voor de jaarlijkse Cadeaudagen op zaterdag 8, zondag 9, zaterdag 15 en zondag 16 december. De winkel is open van 14 tot 18u.

Meter Dominique Monami helpt inpakken op zaterdagnamiddag 15 december, een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze praatgrage supporter.

Op zondag 16 december is het kerstcafé niet open, maar dan kan je Oxfam Leest terugvinden op het dorpsfeest WinterLeest WinterFeest. Kom tussen 14 en 22 uur naar de stand op het dorpsplein en proef van een exotisch soepje, verse muntthee, pisco of rum.

programma
Oxfam cadeaudagen en kerstcafé: 7, 8, 15 en 16 december telkens van 14 tot 18 uur

Oxfam-Wereldwinkel Leest, Dorpshuis Leest, Ten Moortele 1, 2811 Leest

Meer info
oxfamwereldwinkels.be/leest
facebook.com/wereldwinkelleestKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar