Nieuws
Kerkhofstraat

woensdag 28 november 2018 23:15 - Boom

Kerkhofstraat afgesloten

Begin deze week werd het stuk van de Kerkhofstraat in Boom, tussen de rotonde (aan Bar Tabac) en de Varkensmarkt afgesloten voor werken aan de elektriciteitsleidingen. De aannemer heeft echter op een andere werf vertraging opgelopen en stelde de straat tijdelijk opnieuw open.

De Kerkhofstraat werd woensdagmiddag opnieuw afgesloten. Tijdens het weekend is de straat ook opnieuw toegankelijk, de signalisatie zal dan opzij gezet worden. Door de vertraging zullen de werken duren tot 7 december.

De bussen van De Lijn rijden tijdens de periodes waarin de straat afgesloten is zoals vroeger via de Kapelstraat (de verkeerslichten worden opnieuw gebruikt), het autoverkeer moet omrijden via de Pachterslei-Bassinstraat of de Velodroomstraat. De Varkensmarkt en het Jozef Van Cleemputplein zijn wel nog bereikbaar.

foto: Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar