Nieuws

dinsdag 27 november 2018 13:07 - Mechelen

Wagen met gestolen nummerplaat en dubieuze inhoud onderschept

Zondagochtend omstreeks acht uur ontving de politie Mechelen-Willebroek een alarm van een ANPR-camera aan de Gentsesteenweg. Een voertuig zou rondrijden met een gestolen nummerplaat. Korte tijd later kon een patrouilleploeg het voertuig stoppen aan de Mechelbaan.

Beide mannen, 30 en 31 jaar, afkomstig uit Brussel, zijn gekend bij de politie voor eerder gepleegde feiten en staan geseind in een gerechtelijk dossier. Ze gaven een onsamenhangend verhaal over het feit dat ze geen boorddocumenten van het voertuig kunnen voorleggen. De heren werden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket.

De oudste man was in het bezit van pepperspray, een verboden wapen. In het voertuig werd een rugzak met inbrekersmateriaal (schroevendraaiers, trektang, mes handschoenen en een zaklamp) aangetroffen. Dit alles werd in beslag genomen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar