Nieuws
Agentschap wegen en verkeer

woensdag 7 november 2018 23:00 - Sint-Katelijne-Waver

Heisbroekweg (N105) in Sint-Katelijne-Waver twee dagen onderbroken

Op maandag 12 en dinsdag 13 november 2018 voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit op de Heisbroekweg (N105) in Sint-Katelijne-Waver. De gewestweg is dan gedurende twee dagen volledig onderbroken tussen de kruispunten met Fortsesteenweg/Strijbroek en Mussepi. Het verkeer volgt een omleiding.

Vernieuwing wegdek
Het wegdek van de Heisbroekweg is plaatselijk aan een grondige onderhoudsbeurt toe. Tussen het kruispunt met de Fortsesteenweg/Strijbroek en het kruispunt Mussepi wordt over een strook van 500 meter de toplaag in asfalt vernieuwd. Het nieuwe wegdek zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid verbeteren.

Tijdelijke verkeershinder
Er wordt gewerkt over de volledige breedte van de rijweg dus tijdens de werken is de Heisbroekweg in beide richtingen afgesloten tussen het kruispunt met de Fortsesteenweg/Strijbroek en het kruispunt Mussepi. Aan de betonnen kantstroken wordt niet gewerkt.
• Het verkeer volgt in beide richtingen een omleiding langs de R6, de Mechelsesteenweg en de Kempenarestraat.
• In de werfzone geldt een parkeerverbod.
• In de werfzone bevinden zich geen bedrijfstoegangen. Bedrijven blijven steeds toegankelijk.

Weersgevoelig
Opgelet: asfalteringswerken zijn steeds erg weergevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog gewijzigd worden.
De meest actuele info is steeds terug te vinden op de website van het agentschap: www.wegenenverkeer.be/sint-katelijne-waver.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar