Nieuws
Podium overall - Masters +15 Dames

woensdag 7 november 2018 21:41 - Mechelen

Goud en zilver voor ROM Skippers Mechelen

ROM Skippers Mechelen was afgelopen zondag in Ertvelde tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen onmiddellijk op de afspraak. De 19-jarige Elise Audiens, die deze zomer nog brons behaalde op het WK in Shanghai, kaapte het goud weg. Joke Vermuyten, 17 jaar jong, mocht naast haar op het podium gaan staan om het zilver in ontvangst te nemen.

Coach Nana Jacobs blikt tevreden terug op de provinciale individuele competitie voor de +15 skippers : “Bij de start van de competitie is het toch altijd wat afwachten wat het zal worden. Hebben we ons goed voorbereid, wat doet de concurrentie, waar staan we zelf… ? Voorlopig is de balans positief met zowel goud als zilver allround, én in totaal 5 selecties voor het Belgisch Kampioenschap, met naast Elise en Joke ook Anna Kestens (14 jaar), Fien Leplae (15 jaar) en Margot Schuurmans (19 jaar) die mogen deelnemen.

“Naast de medailles voor Elise en Joke is de prestatie van Anna opmerkelijk. Met een achtste plaats wist ze zich bij haar eerste deelname in de hoogste categorie onmiddellijk te selecteren voor het BK. Toch wel sterk als je weet dat er maar tien plaatsen te verdelen zijn,” vult sportief verantwoordelijke Evelien Moens aan.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar