Nieuws
MOOSE bar IV

dinsdag 6 november 2018 13:10 - Mechelen

Moose Bar komt naar Mechelen

Na het gigantische succes in Antwerpen en Hasselt opent Moose bar nu ook een vestiging in Mechelen

Après-ski op het Douaneplein vanaf 23 november
Goed nieuws voor wie dit jaar niet op wintersport kan, maar toch wilt meegenieten van één van de leukste momenten van een skivakantie,… de après-ski! Naast Hasselt en Antwerpen vorige winter en een succesvolle MOOSE bar op Tomorrowland deze zomer, breiden de gezellige après-ski hutten uit met maar liefst vier nieuwe locaties. Dit jaar krijgen ook Leuven, Gent, Kortrijk én Mechelen elk hun eigen houten chalet waar je gedurende de wintermaanden helemaal kan ‘losgehen’. Hiermee komt de teller op maar liefst zes MOOSE bars. Viel Spaß!

In Mechelen zal de Moose bar onderdak vinden op aan het Douaneplein, naast de UGC Mechelen. Op deze locatie wordt een heuse authentieke en hypergezellige houten Tiroler berghut gebouwd. Deze is 200M2 groot en heeft een capaciteit van 300 feestvierders. Dierenhuiden en rood-wit geblokte gordijntjes maken het plaatje compleet. Benieuwd naar wat je mag verwachten? Heel veel ‘ambiance’!

Wie après-ski zegt, denkt meteen aan sfeervolle feestjes in houten chalets tussen de besneeuwde Oostenrijkse bergtoppen. Dankzij de Moose bars moet je het land niet meer uit voor een stevige après-ski waar je helemaal kan ‘losgehen’. Vrolijke après-ski muziek, feesten onder het thema; Timemachine Party’s, Goet Fout en Plezant Gênant, live-optredens en halve liters bier en shotjes geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls, maken het plaatje compleet.

Moose bar Mechelen is vanaf 23 november elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 19u. Kom je zelf ook graag verkleed in Lederhosen of ski-kledij? Geen probleem, want bij Moose bar geldt maar één regel: hoe gekker, hoe beter!

Foto: Moose BarKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar