Nieuws
Greg Vanderidt

zaterdag 3 november 2018 00:44

Greg Vanderidt is nieuwe coach Rupel Boom

Greg Vanderidt is de nieuwe T1 van van Rupel Boom. Hij komt over van KFC Eppegem en brengt zijn assistent Tom Verhoeven mee.

De 48-jarige Greg Vanderidt is UEFA-A gediplomeerd. Hij is sinds het seizoen 2015-2016 hoofdtrainer bij KFC Eppegem. Vorig jaar won Vanderidt nog de titel en promoveerde naar 2de amateurklasse.

“KFC Eppegem werd op de hoogte gebracht van onze gesprekken, zoals het hoort. In het contract van Greg Vanderidt stond immers een clausule dat hij KFC Eppegem mocht verlaten voor een club uit de 1ste amateurreeks”, aldus nog Rupel Boom in een communiqué.

“Greg Vanderidt werkt graag met jonge spelers en maakt hen ook beter. Hij heeft een grote interesse voor wat er in de jeugdwerking van de club gebeurt met het oog op doorstroming want dat was bij KFC Eppegem een must vanwege een beperkt budget. Greg heeft dus voor Rupel Boom het juiste profiel. Hij brengt zijn assistent Tom Verhoeven mee, eveneens UEFA-A gediplomeerd”, aldus sportief manager en hoofd scouting Davy De Smedt.

Tom heeft nog voor FC Boom gevoetbald bij de reserven ten tijde van onder andere Glen De Boeck en Dominique De Bruyn (periode 1988-1997).

foto: Facebookpagina KFC EppegemKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar