Nieuws
politie mechelen willebroek 4

woensdag 31 oktober 2018 11:15 - Mechelen

Chauffeur probeert politie-controle te omzeilen

Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag voerde de lokale politie Mechelen-Willebroek een controle-actie uit ter hoogte van Technopolis. Omstreeks half twee probeerde een chauffeur zich aan de controle te onttrekken. Hij reed hiervoor onmiddellijk linksaf, tegen de rijrichting op de rotonde, de E19 opnieuw op.

Na een korte achtervolging kwam de politie bij het voertuig. Maar de bestuurder negeerde herhaaldelijk de aanmaningen van de patrouilleploeg om te stoppen, ondanks blauwe zwaailichten en sirene. Uiteindelijk gaf de automobilist gevolg aan de aanwijzingen en parkeerde hij zich. De 27-jarige bestuurder kon geen identiteitsdocumenten voorleggen, noch een rijbewijs. Dit laatste was niet mogelijk aangezien hij een rijverbod heeft tot 26 december. Zijn voertuig is sinds 26 april dit jaar niet meer verzekerd en werd getakeld. De man was ook nog in het bezit van een gebruikershoeveelheid drugs (marihuana) die in beslag werd genomen. Tot slot stond hij ook nog geseind in een gerechtelijk dossier. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar