Nieuws
thxville.be

woensdag 12 september 2018 17:01

ThxVille brengt Milow en Les Truttes naar De Schorre

ThxVille is een jaarlijks doe-, kijk- en muziekfestival met een knipoog naar de retrojaren. Vele duizenden individuele bezoekers, maar ook de werknemers van 120 bedrijven, zullen straks genieten van de vierde editie van het jaarlijks event.

ThxVille verwacht in het weekend van vrijdag 14 tot zondag 16 september 25 000 bezoekers. De locatie is het prachtige en bekende provinciaal domein De Schorre in Boom. ThxVille biedt meer dan 30 doe- en kijkactiviteiten. Volwassenen kunnen genieten van de klimtoren met deathride, de indoor vintage roller skating of de foodmarket in het retrodorp. Sessies kanovaren, yoga of tea-tastings zijn ook mogelijk. Voor de kinderen is er een retro kermis met een oude rups, een reuzenrad én zijn er 4000 m² springkastelen.

Ook de muziekliefhebber blijft niet in de kou staan. Milow, Les Truttes en Baba Yega zijn maar enkele van de non-stop topoptredens op de 3 podia. Bij valavond wordt er afgesloten met een International Aquatic Show uit Duitsland. Voor de retrofanaten zijn er oldtimers, een vlooienmarktje met retrospullen, een old school kapsalon en danssessies voor beginners en gevorderden. Acteurs van de toneelfederatie Open Doek zorgen voor grappige sketches en korte toneelstukjes. Kortom, voor elke leeftijd en goesting wat wils.

Wil jij er nog bij zijn? Koop dan nu je tickets voor de After Work op vrijdag 14 september met als headliners Milow en Les Truttes. Op zondag kan je genieten van een familiedag met o.a. Baba Yega. Zaterdag is helaas reeds uitverkocht.

Praktische info:

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september 2018
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1/1, 2850 Boom

Deelnameprijs:
28 euro (promotarief)
Website:
www.thxville.be

Meer info:
Onthaal De Schorre, 03 880 76 00 of onthaal@deschorre.beKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar