Nieuws

zondag 9 september 2018 17:21 - Mechelen

Malinwa ongeslagen onder Vrancken

KV Mechelen moest zondagmiddag op bezoek bij Union Saint-Gilloise.

De eerste helft zat lange tijd op slot. KV Mechelen had wel het meeste balbezit en creëerde ook de meeste kansen. Maar het bleef ruim een half uur wachten op doelpunten. Na een fout op De Camargo ging de bal op de stip. Tainmont knalde de bal droog binnen. 0-1 was meteen ook de ruststand.

KV Mechelen ging na de koffie op zoek naar een tweede treffer, maar het was eerder de thuisploeg die zich beter in de wedstrijd knokte. Na amper een kwartier zorgde Niakité voor de gelijkmaker. Het doelpunt gaf de Brusselaars vleugels, en Mechelen kreeg het bij momenten zelfs moeilijk. Het werd zelfs nog erger voor de bezoekers toen Perdichizzi de 2-1 tegen de netten prikte. Malinwa had dan nog amper 10 minuten tijd om de zaken recht te zetten. De Mechelaars legden er hun kop voor en diep in de blessuretijd kon de ingevallen Engvall toch nog een punt uit de brand slepen.

Union Sain-Gilloise – KV Mechelen 2-2Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar