Nieuws
K-Rupel-Boom

zaterdag 8 september 2018 21:55

Rupel Boom sleept met 10 man gelijkspel uit de brand in spannende slotfase

Na de overtuigende overwinning afgelopen zondag thuis tegen Heist (3-0) moesten de Steenbakkers naar FC Seraing.

In de vurige stede zette Ibou Faye de 1-0 veilig na 21 minuten. Vlak voor rust verdubbelde Moussa Gueye de score. Yannis Augustynen trapte de aansluitingstreffer tegen de touwen na 3 minuten in de 2de helft. Augustynen ving echter 2x geel en mochte gaan douchen. Rupel Boom knokte zich met 10 man een weg richting gelijkmaker en die kwam er via Yannick Put. Lang heeft Boom er niet kunnen van profiteren. Ibou Faye trapte zijn tweede van de avond voorbij doelman De Vriendt. Het slot van de partij was een echte kraker. In de 95ste minuut besliste Fréderic Farin de wedstrijd en knalde Boom opnieuw op gelijk hoogte.

FC Seraing – Rupel Boom 3-3Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar