Nieuws
Bodukap

maandag 6 augustus 2018 12:09 - Bonheiden

Buurman doodgeschoten omwille van lawaaihinder

Zondagavond 5 augustus rond 22 uur werd de lokale politie BODUKAP verwittigd voor een schietincident in een appartementsblok gelegen in de Nieuwstraat te Bonheiden.

Ter plaatse werd een 63 jarige bewoner van de blok dood aangetroffen in de inkomhal met naast hem een jachtgeweer. Een 44-jarige andere bewoner van het appartementsblok blok werd gearresteerd en zijn mogelijke betrokkenheid bij de feiten wordt verder onderzocht.

De aanleiding van het incident zou te vinden zijn in lawaaihinder die dan zondagavond een fatale afloop heeft gekend.

Het parket vorderde onmiddellijk een onderzoeksrechter en stapten samen ter plaatse af. Ze werden hierbij bijgestaan door het labo van de Federeale Gerechterlijke Politie, een ballistisch deskundige en een bloedspattenexpert.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar