Nieuws
Tomorrowland 2018 1

zondag 5 augustus 2018 23:41 - Boom

Twee Tomorrowlandbezoekers overleden door drugsgebruik

Tijdens Tomorrowland in Boom zijn twee jonge vrouwen afgevoerd naar het UZA wegens gebruik van drugs, waar ze later overleden. De slachtoffers vielen in het eerste en het tweede weekend van het festival, meldt de VRT.

Het eerste slachtoffer bezocht het eerste weekend van het festival. Ze stierf later in het ziekenhuis. De tweede vrouw werd in het tweede weekend overgebracht naar het hospitaal na een overdosis druggebruik. Ook de tweede vrouw overleed enkele dagen later. In één geval zou overmatig xtc-gebruik de doodsoorzaak zijn weet de redactie van de VRT uit goed bron.

De nieuwsredactie contacteerde het UZA maar daar kon of wou men niet reageren. De politiezone Hekla en het parket van Antwerpen hebben geen weet van de twee overleden vrouwen. Ook Tomorrowland zelf is niet op de hoogte. “We werden tot op heden niet in kennis gesteld door familie of overheid over een mogelijk overlijden van personen die ons festival zouden bezocht hebben. Mocht dit wel het geval zijn, gaan onze gedachten uit naar hun naasten en hopen we dat ze dit verlies in alle rust en sereniteit kunnen verwerken”, aldus Debby Wilmsen, woordvoerster Tomorrowland.

bron: VRT – vrtnieuws.be
foto: ©TomorrowlandKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar