Nieuws
logo KV Mechelen 1

zaterdag 4 augustus 2018 01:01 - Mechelen

Ook dit seizoen uit- en thuiswedstrijden van KV Mechelen op Reflex

Vanavond trapt KV Mechelen het seizoen af in 1B met een uitwedstrijd op OH Leuven.

Ook dit jaar brengt Reflex live verslag uit van de uit- en thuiswedstrijden van KV Mechelen. De nationale radio en tv hebben amper aandacht voor 1B, iets wat bij Reflex dit jaar wel uitvoerig aan bod zal komen. Bovendien kan je een half uur na de wedstrijd op de Facebookpagina van Reflex terecht voor de trainersanalyse. De coaches van beide clubs geven hun visie over de wedstrijd, iets wat via video (Facebook live) uitgezonden zal worden.

Luisteren in de regio
In de uitzendregio van Reflex kan je luisteren via 106.2 FM vanuit Mechelen en 106.9 FM vanuit Boom.

Aartselaar 106.9 FM
Bonheiden 106.2 FM
Boom 106.9 FM
Hemiksem 106.9 FM
Mechelen 106.2 FM
Niel 106.9 FM
Puurs-Sint-Amands 106.9 FM
Rumst 106.2 FM / 106.9 FM
Schelle 106.9 FM
Sint-Katelijne-Waver 106.2 FM
Willebroek 106.2 FM / 106.9 FM
Zemst 106.2 FM

Luisteren wereldwijd
Reflex is wereldwijd te beluisteren via radioreflex.be/livestream/

Je vindt ons ook via allerlei aanbieders van livestreams (Tunin, Proximus TV-decoder,…)

Download de Reflex app!
Reflex heeft een eigen app. Je kan er snelnieuws raadplegen, via livestream luisteren en berichten ontvangen. Bv. wanneer er een doelpunt valt in de wedstrijd OH Leuven – KV Mechelen krijg je die via een pushbericht op je smartphone of Tablet te zien.

Via onze app luister je in prima kwaliteit (AAC+ 32), maar verbruik je amper data! Ideaal voor wanneer je luistert via 4G/3G! Eén uur luisteren verbruikt ongeveer 15MB (0,015 GB) aan (mobiele) data. Denk eraan dataroaming in de Europese Unie zit voortaan inbegrepen in je abonnement, je betaalt er niet meer extra voor.

nullKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar