Nieuws
Geert Swinnen handbike

donderdag 12 juli 2018 09:04 - Sint-Katelijne-Waver

Geert Swinnen zamelt geld in voor sportrolstoelen

Sinds zijn 16 jaar lijdt Geert Swinnen uit Sint-Katelijne-Waver aan MS, maar dat houdt hem niet tegen om actief te sporten. Geerts nieuwste doel: met de handbike van Sierre naar Zinal fietsen, een traject van 25 km met ongeveer 1250 hoogtemeters.

Geert wil zo geld inzamelen om sportrolstoelen te kopen voor twee mede-badmintonspeelsters bij zijn club BD Opslag in Mechelen.

Sinds enkele jaren zit Geert in een rolstoel. Dat belet hem echter niet om zeer sportief te zijn, hij speelt rolstoelbadminton en rijdt met de handbike.

Omdat hij beseft hoe belangrijk het is om te kunnen blijven sporten, wil hij zich nu inzetten voor 2 mede-badmintonspeelsters die samen met hem trainen bij badmintonclub BD Opslag in Mechelen. Zij hebben zeer specifieke handicaps, waardoor zij geen gebruik kunnen maken van de sportrolstoelen die de club ter beschikking heeft.

In augustus neemt Geert de handbike mee op gezinsvakantie naar Zwitserland. Hij wil van Sierre naar Zinal fietsen. Dat is een traject van 25 km met ongeveer 1250 hoogtemeters. Geert laat zich sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van aangepaste sportrolstoelen voor de 2 speelsters.

Sponsoren kan op verschillende manieren:

Een bedrag dat u per hoogtemeter wenst te sponsoren.
U kan er ook voor kiezen om een vast bedrag te storten van tevoren. Vanaf een bedrag van 500 euro wordt uw logo afgebeeld op de fiets.

Interesse? Neem contact op via email: veerle.torfs2@telenet.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar