Nieuws
kvm hamme 2

zaterdag 7 juli 2018 20:47

KVM klopt Hamme in oefenpot: 0-3

KV Mechelen heeft ook haar vijfde oefenwedstrijd winnend afgesloten. Op het veld van VW Hamme, dat uitkomt in de eerste amateurklasse, werd het 0-3

Malinwa begon goed aan de wedstrijd. Na nauwelijks vijf minuten kreeg geelrood een eerste grote kans. Schoofs schilderde de bal op het hoofd van De Witte maar die kopte een metertje naast. Niet veel later kon Beqiraj uithalen, maar zijn schot ging over. KVM dicteerde het spel en Schoofs zag na een kwartier zijn afstandsschot op de paal uit elkaar spatten. Hamme kreeg nauwelijks voet aan grond en probeerde het met lange ballen richting de voorhoede. Die leverden geen gevaar op.

In minuut 24 kon Storm voorzetten vanop de linkerflank. Het leer belandde bij Matthys maar die miste voor een open doel. Na een halfuur was het dan toch eindelijk prijs voor de bezoekers. Van Cleemput werd neergehaald in het strafschopgebied en Beqiraj zette de penalty om: 0-1. Dit was meteen ook de ruststand.

Na een uur voetballen wisselde trainer Dennis van Wijk zijn volledige ploeg. Eén van die invallers was Gaetan Bosiers, die amper een minuut op het veld stond toen hij een eerste kans kreeg. Zijn schot ging echter net naast. Ook de nieuwe Ivoriaanse aanvaller Togui probeerde de voorsprong te verdubbelen, maar hij stuitte op Hamme-doelman Devroe.

Na 67 minuten voetballen kon German Mera zijn hoofd tegen de bal zetten en hij kopte de 0-2 op het scorebord. Niet veel later kon ook Togui nog een keer uithalen, maar hij trof de lat. Met nog een kleine twintig minuten op de klok diepte KV de voorsprong verder uit. Opnieuw was het Mera die de netten deed trillen. 0-3 was ook de einduitslag.

KV Mechelen tot 60′: Michael Verrips, Jules Van Cleemput, Edin Cocalic, Laurent Lemoine, Lucas Bijker, Seth De Witte, Rob Schoofs, Franck Berrier, Nikola Storm, Tim Matthys en Fatos Beqiraj.

KV Mechelen na 60′: Valckenaers, German Mera, Hannes Smolders, Alexander Corryn, Arjan Swinkels, Mamadou Bagayoko, Yacouba Sylla, Gaetan Bosiers, Clement Tainmont, Gustav Engvall en William Togui

VW Hamme – KV Mechelen 0-3Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar