Nieuws
Zomerse Zaterdagbar Zellaer

vrijdag 6 juli 2018 16:39 - Bonheiden

Zomerse Zaterdagbar domein Zellaer Bonheiden

Kempens Landschap en het gemeentebestuur van Bonheiden nodigen uit om deze zomer te komen genieten van domein Zellaer in een pop-up zomerbar aan de voet van het kasteel. Van 14 juli tot en met 1 september is de bar elke zaterdag open.

In afwachting van de definitieve herbestemming van kasteeldomein Zellaer duikt deze zomer een gezellige zomerbar op aan de voet van het kasteel. Onder de noemer ‘Zomerse Zaterdagbar in Zellaer’ kunnen wandelaars en fietsers er elke zaterdag tussen 11 en 18 u. vanaf 14 juli tot en met 1 september terecht in een sfeervolle buitenbar voor een drankje of een eenvoudige snack. Je eigen picknick meebrengen is ook toegelaten.

Sinds Kempens Landschap en het gemeentebestuur van Bonheiden domein Zellaer in handen hebben, is het domein vrij te bezoeken. Het publiek wordt ook betrokken bij de openstelling van de zomerbar. Elke zaterdag zal de bar worden opengehouden door een andere vereniging uit Bonheiden.

Op zaterdag 14 juli wordt de zomerbar feestelijk geopend met een gratis toegankelijk concert van Nescio om 13 u. Nescio is een jong, veelzijdig en gepassioneerd strijkorkest met twaalf musici. Deze zomer trekt het ensemble door Europa om op minder vanzelfsprekende plaatsen klassieke muziek te brengen. Dit doen ze samen met theatermaakster en woordkunstenaar Corinne Heyrman.

De daaropvolgende zaterdagen doet de zomerbar dienst als podium voor lokale muzikanten die sfeer willen brengen op het domein. Alle optredens zijn gratis. Een vrije gift aan de muzikanten is welkom. Muzikanten die hier graag eens willen optreden, kunnen zich aanmelden via kasteelzellaer@bonheiden.be

Op zondag 9 september opent de Zomerbar nog één keer haar deuren tijdens Open Monumenten Dag. Dan is iedereen welkom van 10 tot 18 u.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Commentaar