Nieuws
olivier somers vlag

vrijdag 6 juli 2018 13:15 - Mechelen

[FOTO'S + VIDEO] Nieuwbouw KVM-tribune bereikt hoogste punt

Achter de Kazerne wordt er volop gebouwd aan een nieuwe hoofdtribune. Het hoogste punt van de ruwbouwwerken werd vanmiddag bereikt. Daarom werd een vlag gehesen.

Naar aloude traditie wordt het bereiken van het hoogste punt gevierd met het planten van de meiboom. “Maar we wilden de bomen sparen”, zegt Kurt Geens, CEO van bouwbedrijf Verelst. “Daarom hebben we een vlag van KV Mechelen gehesen om dit moment te vieren. Deze vlag wappert op een hoogte van net geen twintig meter. Hier bovenop komt enkel nog de perstribune.”

Half augustus moet de tribune klaar zijn. Dan start namelijk de competitie in 1B. Om dat te realiseren zal er ook tijdens het bouwverlof verder gebouwd worden. Om de 65 à 70 bouwvakkers die iedere dag op de werf in de weer zijn te bedanken voor hun harde werk werden ze getrakteerd op frietjes.

Foto: leen.vdsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar