Nieuws
Het Anker

donderdag 5 juli 2018 12:00 - Mechelen

Mechelaars kozen Brouwerij Het Anker als extra locatie op het Mechelse Monopolyspel

Dit najaar krijgt Mechelen een eigen versie van Monopoly. Eén plek op het spelbord mocht door de Mechelaars zelf bepaald worden: de Mechelse trekpleister waar we trots op zijn. Meer dan 2000 Mechelaars brachten hun stem uit en kozen voor Brouwerij Het Anker.

Dit najaar krijgt Mechelen een eigen versie van Monopoly. Één plek op het spelbord mocht door de Mechelaars zelf bepaald worden: de Mechelse trekpleister waar we trots op zijn. Hiervoor werd een poll georganiseerd die t.e.m. 1 juli ingevuld kon worden. De 7 opties waren:

1. Speelgoedmuseum
2. Planckendael
3. Technopolis
4. Kazerne Dossin
5. Brouwerij het Anker
6. De Garage
7. Nekker

Welke Mechelse parel mag op het bord pronken?
Meer dan 2000 Maneblussers brachten hun stem uit. Het werd een spannende nek-aan-nekrace tussen Planckendael en Brouwerij het Anker. Maar er kan slecht één winnaar zijn. En dat werd de Brouwerij! Deze typisch Mechelse parel verdient dus een plekje op hét Monopoly-bord. Maar wees gerust, je komt Planckendael ook tegen in het spel. Welke andere locaties je binnenkort zal kunnen kopen, ontdek je de komende maanden. Af en toe verschijnen er tips en weetjes via de Facebook en website van Stad Mechelen.

Het Mechelse Monopolyspel kost 50 euro en is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar. Het is verkrijgbaar vanaf eind november bij UiT in Mechelen in het Schepenhuis en enkele winkels. Het ideale kerstcadeau dus.

“Van het spel worden slechts 2000 exemplaren gemaakt, dus snel zijn is de boodschap. Wil je echt zeker zijn van je bordspel, kom dan naar UiT zonder uitlaat op 16 september. Op die dag plannen we een eerste reservatiemoment”, zeg burgemeester Bart Somers.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar