Nieuws
Kerkstraat 32

donderdag 5 juli 2018 22:13 - Boom

Afbraak Kerkstraat 30-32 en Chirolokaal

In opdracht van Goed Wonen.Rupelstreek zal aannemer Cosmo op 6 augustus starten met de afbraak van twee panden. Gedurende de afbraak zal er in de Kerkstraat in Boom geen doorgaand verkeer mogelijk zijn (enkel plaatselijk), fietsers en voetgangers hebben steeds doorgang.

Na de afbraak wordt er gestart met een inbreidingsproject met vier sociale huurappartementen en een doorgang naar de tuin van de dekenij.

Tegelijk zal ook het vroegere Chiro-lokaal aan de Kerkstraat 53 worden afgebroken. De gemeenteraad keurde hiervoor op 21 juni het bestek voor goed, zoals voorgesteld door Studiebureau Talboom. De opdracht wordt gegund bij wijze van openbare aanbesteding.

archieffoto: Google Maps november 2009Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar