Nieuws
elektrische fietsen 2018

maandag 14 mei 2018 22:13 - Mechelen

Aanbod samenaankoop elektrische fietsen bekendgemaakt

Vandaag stelde IGEMO het aanbod van de samenaankoop elektrische fietsen voor op de Mechelse Grote Markt. Vanaf morgen kan iedereen die dat wil inschrijven om een fiets te kopen. Er worden bovendien testmomenten voorzien. Voor Mechelen gaat dit moment nu zaterdag 19 mei door op de Botermarkt, tussen 15u en 17u.

Marina De Bie licht toe: “Ook dit keer is er veel interesse voor de samenaankoop. Al ruim 600 Mechelaars schreven zich vrijblijvend in, maar ook de andere Mechelaars kunnen nog een fiets gaan testen of aankopen. Ik ben blij dat de interesse blijft. De fiets is – zeker sinds de opkomst van de elektrische fiets – voor korte afstanden een goed alternatief voor de wagen. Elke fiets die via de samenaankoop gekocht wordt, is dus een stap in de richting van een duurzame mobiliteit.”

foto: IGEMOKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar