Nieuws
Logo Racing Mechelen 2017 v3

vrijdag 11 mei 2018 12:54 - Mechelen

Racing Mechelen shopt bij beloften KV Mechelen

Racing heeft een nieuwe speler aangetrokken met het oog op het seizoen 2018-2019. Dean Malezsewski verlaat de beloften van KV Mechelen en trekt de groen-witte kleuren aan.

Dean Malezsewski neemt in de A-kern van volgend seizoen de plaats in van Bryan Yoka Itela W’Olinga, die van Westerlo naar Racing zou verhuizen. Maar W’Olinga vond recentelijk alsnog onderdak bij eerste amateurclub Heist-op-den-Berg en Racing wilde hem die kans gunnen. Met Dean Malezsewski heeft groen-wit meteen de geknipte vervanger gevonden én aangetrokken.

De nieuwe aanwinst kan op verschillende posities uit de voeten, maar heeft nu zijn stek gevonden als flankspeler, zowel op links als op rechts. Hij trainde intussen al volop mee met de ploeg.

“In mijn eerste seizoen liep alles bij KV heel goed. Maar eind vorig seizoen heb ik een zware kruisbandblessure opgelopen, gevolgd door een operatie. Dit seizoen heb ik minder speelkansen gekregen en heb ik ervoor gekozen om andere lucht op te snuiven.Ik heb met enkele clubs gesproken, omdat ik ervaring wil opdoen in een eerste ploeg. Ik praatte met Tienen, Herent en Beerschot Wilrijk, waar ik in de beloften terecht kon. Maar uiteindelijk is het dus Racing geworden.”, vertelt Malezsewski op de website van Racing Mechelen.

Bron: racingmechelen.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar