Nieuws
Battelbrug - Herstelling wegdek.

maandag 16 april 2018 09:58 - Mechelen

[UPDATE] Battelbrug terug open

In Mechelen werd de Battlelbrug maandagvoormiddag een tijdje afgesloten voor het verkeer.

De brug werd al eerder afgesloten nadat een auto tegen het seinhuisje was gebotst. Toen konden fietsers en voetgangers er nog wel gebruik van maken. Later werd de brug helemaal afgesloten om dat er moest worden gewerkt aan het vergrendelingsmechanisme, een herstelling die reeds langer gepland stond.

De brug was sinds 9 april nog maar net terug open voor het verkeer. Zaterdag liep het echter opnieuw mis. De brug raakte maar niet vergrendeld en draaide voortdurend terug open. Het vergrendelingsmechanisme deed duidelijk niet wat het moest. De brug is nu voorlopig weer afgesloten voor het verkeer.

De diensten van de Vlaamse Waterweg hebven het euvel maandagvoormiddag weten op te lossen.

Foto: Facebookpagina Vlaamse WaterwegKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar