Nieuws
tvplus rtv

donderdag 12 april 2018 19:58 - Mechelen - Puurs

Nieuw op TV PLUS “Bij Ons”

Vanaf volgende week maandag start op TV PLUS een nieuw programma: ‘Bij Ons’. Gedurende 10 weken zal er iedere week een andere gemeente of stad te zien zijn. Het presentatieduo Maarten Cox en Nasrien Cnops neemt ieder om beurt een volledige week voor haar rekening. Cynthia Reekmans gaat eveneens op pad en verrast een aantal inwoners met een leuk cadeautje.

Over ‘Bij Ons’
TV PLUS zal met het programma ‘Bij Ons’ iedere week te gast zijn in een bepaalde stad of gemeente in onze regio. TV PLUS gezichten Maarten Cox en Nasrien Cnops gaan dagelijks op zoek naar een interessant onderwerp voor een reportage. Zo komen we elke weekdag meer te weten over leuke initiatieven van gemeentes,
verenigingen, organisaties…

Maar er is meer, we ontmoeten in het programma ook nog mensen voor een toffe babbel. Zo is er floriste Lut of breakdancer Michaël om er maar twee te noemen.
In de rubriek ‘anekdote’ kom je meer te weten over verhalen of mythes uit de stad of gemeente. Wat zijn de ‘slijkneuzen’ in Bornem of wie was Joppe Castoor uit Mechelen? Tot slot gaat Cynthia op pad met een bos bloemen of fles champagne. Zij mag in naam van de gemeente of stad een aantal inwoners verrassen: vrijwilligers, kunstenaars, G-sport medewerkers.

Voor wie nog wat vrije tijd over heeft, sommen de programmamakers telkens enkele toffe activiteiten of evenementen op uit de gastgemeente. Iedere weekdag dus een boeiende en gevarieerde aflevering vanuit één van onze gemeentes of steden.

Praktisch
“Bij Ons” zal de volgende tien weken te gast zijn in: Bornem, Mechelen, Herentals, Lier, Hoogstraten, Putte, Rijkevorsel, Puurs, Laakdal en Kasterlee.

Je kan het programma iedere weekdag bekijken op de volgende uitzenduren: 10.30 u. – 13.15 u. en 17.45 u. of op de website van TV PLUS.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Puurs

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar