Nieuws
logo KV Mechelen 1

donderdag 12 april 2018 23:46

Germán Mera blijft, Arjan Swinkels komt naar KV Mechelen

KV Mechelen is volop bezig aan de voorbereiding voor volgend seizoen. Ondanks de degradatie naar 1B kan het rekenen op een sterk team.

De Colombiaanse centrale verdediger Germán Mera heeft met KV Mechelen een akkoord over zijn contract voor de komende twee seizoenen. Mera kwam tijdens de winterstop over van Club Brugge. Hij scoorde drie keer in de acht wedstrijden die hij voor Malinwa voetbalde. Volgend seizoen gaat hij dus met KV Mechelen de strijd aan voor een promotieticket naar 1A.

De 33-jarige Arjan Swinkels tekent dan weer voor 1 seizoen bij Malinwa. Swinkels komt over van Beerschot-Wilrijk. De centrale verdediger moet met zijn typerende winnersmentaliteit de Mechelse defensie de nodige strijdkracht en ervaring bijbrengen. Eerder voetbalde Swinkels voor Roda JC, Lierse en Willem II.Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar