Nieuws
Costa Malina algemeen

woensdag 11 april 2018 21:18 - Mechelen

Leer je buren kennen op Costa Malina

Laura Cornette en Mark Mestdagh, de bezielers van Costa Malina, brengen een nieuwe beleving naar Mechelen. Costa Malina strandt deze zomer eerst op het cultuurplein in Mechelen, via deze events willen ze inzetten op meer burenparticipatie.

Costa Malina brengt al in de lente een zuiders zomer gevoel naar Mechelen. Dit met leuke muziek, lekkere finger food en een uitgebreid aanbod van fijne drankjes. Fijnproevers kunnen genieten van klassieke cocktails en niet-alcoholische varianten. Ook gezinnen met kinderen zijn meer dan welkom. Er is randanimatie en de kinderen kunnen er meewerken aan een uniek kunstwerk. De dansinitiatieszijn toegankelijk voor jong en oud. Drie generaties of meer kunnen hetzelfde dansje aanleren. Costa Malina is een totaalbeleving voor jong en oud.

Laura en Mark laten de opbrengst van Costa Malina terugvloeien naar toekomstige events in jouw wijk. “Zomerse straatbarbecues, filmavonden, straatanimatie,… we horen graag jullie ideeën”, klinkt het bij het koppel. Meehelpen aan de voorbereiding of niet, je kunt steeds naar een leuk Costa Malina-event komen in jouw buurt. Op 26 mei zakt Costa Malina af naar Heffen. 22 juni is Hombeek aan de beurt.

De eerste zomereditie van Costa Malina vindt plaats op 30 april, op het Cultuurplein in Mechelen centrum. “We starten om 17 uur en gaan door tot 23 uur en voorzien muziek, foodtrucks, kinderactiviteiten en nog veel meer”, aldus Laura en Mark.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar