Nieuws
frituur nancy

dinsdag 13 maart 2018 09:19 - Mechelen

Politie en parket zoeken getuigen van overval op frituur.

Op 7 februari 2018, omstreeks 21u20, stormden 4 gemaskerde mannen frituur Nancy aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen binnen. De politie en het parket zijn op zoek naar de overvallers en doen een oproep naar getuigen.

De vier gemaskerde mannen gingen tijdens de overval onmiddellijk richting de uitbaatster. Een man met rode jas had een vuurwapen bij, een andere die volledig in het zwart gekleed was, een stok. Daarnaast waren er ook een man met een grijze jas en een man met een blauwe jas. Alle vier droegen ze een zwart masker.

De man met de zwarte jas, kwam achter de toog en riep meteen “kassa! kassa!” waarop het geld uit de kassa, ongeveer 1500 euro, in een zwarte zak werd gestoken.

Nadien namen de vier mannen de vlucht. Hierbij liepen ze de Antwerpsesteenweg over en via een klein verbindingsstraatje (recht tegenover taverne Torenhuis) liepen ze de Zwaluwstraat en de wijk Oud Oefenplein in.

Politie en gerecht zijn op zoek naar getuigen, die deze personen voor of na de feiten hebben zien lopen.
Alle tips zijn welkom op het nummer van politiezone Mechelen-Willebroek: 015/464.464

Foto: Google Maps / Google Street ViewKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar