Nieuws
20180311kvmwbe

zondag 11 maart 2018 16:39 - Mechelen

KV Mechelen doet wat moet, maar degradeert

Voor KV Mechelen was het vandaag alles of niets. Een kwestie van zakken of blijven.

KV Mechelen begon uiteraard gretig aan de wedstrijd. Maar het was ook als snel duidelijk dat Malinwa het niet cadeau zou krijgen van de Waaslanders. Ze konden soms venijnig tegen prikken. Toch was het de thuisploeg die zorgde voor het mooie voetbal en voor de druk. De thuisploeg kreeg een paar mooie kansen met onder meer Schoofs en Tainmont. Het bleef echter 0-0 tot aan de rust, op dat moment ook niet onbelangrijk, ook in Eupen werd niet gescoord.

Amper 5 minuten in de tweede helft was het dan eindelijk toch raak voor de Mechelaars. Mera kopte de bal tegen de onderkant van de lat op hoekschop van Schoofs. Niet veel later kon Bandé de score verdubbelen. Malinwa was op dat moment goed bezig zich te verzekeren van een verlengd verblijf in 1A. Dat was echter buiten Eupen gerekend, dat op een goed kwartier zomaar even 4 keer kon scoren tegen Moeskroen. Van euforie ging het Achter de Kazerne naar drama van de hoogste plank. Niet KV Mechelen, maar Eupen redt zich.

KV Mechelen – Waasland-Beveren 2-0Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar