Nieuws
eddy bevers & ilse lenvain

woensdag 7 maart 2018 23:03 - Willebroek

N-VA Willebroek maakt drie nieuwe namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend

De N-VA-afdeling van Willebroek maakt haar lijsttrekker, de nummer twee en de lijstduwer bekend.

“Er is heel wat in beweging gezet op vlak van veiligheid, financiën, openbaar domein, organisatiestrategie en dienstverlening, … Er is hard gewerkt maar ons werk is nog niet af. We moeten verder doen totdat iedereen veilig thuiskomt in een welvarend Willebroek” zegt lijsttrekker en burgemeester Eddy Bevers.

“Met de volle steun van het N-VA-afdelingsbestuur, van mijn vrouw Yolande, mijn kinderen en kleinkinderen neem ik opnieuw het leiderschap op mij om verder te bouwen aan Willebroek. Het is mijn ambitie om volgend jaar samen met mijn partij opnieuw te besturen. Daarom is het een eer voor mij om nu te zeggen dat ik heel graag kandidaat ben om burgemeester te blijven van onze gemeente. Ik zal mij blijven inzetten voor betere buurten en meer veiligheid en welzijn in onze gemeente, voor meer welvaart en zoals altijd met een hart voor Willebroek en de Willebroekenaar”, aldus lijsttrekker Eddy Bevers.

Op nummer twee, na lijsttrekker en burgemeester Eddy Bevers, staat nieuwkomer Ilse Lenvain en Leo Walbers zal de N-VA lijst duwen. “Ik ben trots om u Ilse Lenvain en Leo Walbers voor te stellen. Ilse heeft veel ervaring op vlak van financiën en economie. Leo dan weer op vlak van welzijn en wonen. Dat willen we nu uiteraard valoriseren op de N-VA-kieslijst”, vervolgt Bevers.

Ilse Lenvain op nummer twee
Dochter van Marc en Yvonne die jarenlang een goed draaiende platen- en videozaak “den LP” uitbaten in de Overwinningsstraat. Na haar hogeschoolstudies marketing begon zij in de winkel van haar ouders, nadien enkele jaren op de projectafdeling bij Ilwa Ruisbroek. Vervolgens werkte Ilse gedurende 10 jaar bij Dexia/Belfius waar zij vele Willebroekse en Klein Brabantse klanten en ondernemers mocht ondersteunen. Sinds vorig jaar werkt zij als freelancer in het ondersteunen en coachen van ondernemingen naar groeitrajecten. “Familiaal ben ik al 20 jaar de gelukkige mama van onze dochter Geeke en 27 jaar gelukkig samen met mijn partner Kurt Geudens die, in navolging van zijn ouders en grootouders, de inwoners van Willebroek mocht voorzien van brandstoffen. Ik ben op en top Willebroekenaar en zie dat de huidige ploeg schitterend werk levert en ik ben blij dat ik daar nu ook deel van mag uitmaken”, zegt Lenvain. “Willebroek doet het zeer, zeer goed. We worden opnieuw gezien als een nieuwe economische hub die nieuwe bedrijven aantrekt die welvaart naar Willebroek brengen, en daar heeft dit bestuur voor gezorgd. Ik ga me de komende maanden mee in de campagne smijten om samen met alle kandidaten op de N-VA lijst uit te komen op een schitterend resultaat. Als Willebroekenaar zie ik nog veel potentieel om verder te evalueren naar betere buurten en een betere gemeente” beëindigt de nummer twee, Ilse Lenvain.

Leo Walbers als lijstduwer
Leo is geen onbekende bij de N-VA Willebroek. Hij onderbrak zijn politiek mandaat in 2015 als voorzitter van het OCMW om de groei van zijn zaak in immobiliën samen met zijn vrouw Hilde goed te kunnen begeleiden en zijn kinderen mee te coachen in de bedrijfsvoering. “Mijn ervaring in wonen en sociale zaken wordt door het lokaal N-VA-bestuur gezien als een belangrijke meerwaarde om naar een Willebroek te streven op maat van haar inwoners met een structureel zorg- en woonbeleid.” zegt lijstduwer Walbers. “Mijn plaats op de lijst is een manier om nieuw talent en vernieuwing naar voor te stuwen. Verjonging en vernieuwing zijn geen lege begrippen voor de N-VA. De N-VA-visie en missie voor Willebroek is de juiste. De N-VA werkt aan een solidair en eerlijk Willebroek waar het fijn is om te wonen en te werken. Ook de inzet op welzijn, preventie, werk en kansen bieden aan mensen zijn belangrijk voor de N-VA om bewoners te kunnen begeleiden naar het juiste spoor in hun levensloop. Ik ben fier op al onze mensen en ik ben fier op het door hen geleverde werk voor Willebroek en de Willebroekenaar.” besluit Walbers.

De N-VA Willebroek kiest bewust in haar lijstvorming voor professionalisme en ervaring in veel diverse beleidsdomeinen en een sprong voorwaarts met vernieuwing en vervrouwelijking. Vrouwelijke en mannelijke kandidaten zullen elkaar telkens afwisselen op de lijst. “De Willebroekse N-VA werkt volop door aan haar lijstvorming en haar programma. We gaan met sterke kandidaten naar de verkiezingen en we willen het succes van burgemeester Bevers en zijn ploeg herhalen. Eddy is onze leider en we durven aan de kiezer te vragen hem en onze kandidaten het vertrouwen te geven omdat zij het verschil kunnen maken. Zij kunnen aan de gemeente heel wat inspiratie brengen, heel wat kennis en ervaring delen. In de komende weken en maanden zullen we nog meer sterke kandidaten en ervaring bekend maken en programmapunten uit ons Willebroek-project.” besluit lokaal N-VA-voorzitter Wim Pijnenburg.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar