Nieuws
beauty-and-the-beast-trailer

zondag 11 februari 2018 18:19 - Boom

Valentijnsfilm in CC De Steiger

CC De Steiger kiest dit jaar voor een tijdloze Valentijnsfilm met Beauty and the Beast.

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw, en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert ze hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over…

Je kan de film bekijken op dinsdag 13 februari om 20.15u. De Steiger zorgt daarbij voor een hartverwarmende verrassing.

Info en tickets via desteigerboom.be of 03-880.18.12Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar