Nieuws
20180210kvmeup

zaterdag 10 februari 2018 21:52 - Mechelen

Malinwa doet wat moet !

KV Mechelen ontving vanavond Eupen. Een wedstrijd die moest gewonnen worden in de strijd tegen de degradatie.

KV Mechelen begon uiteraard gretig aan de eerste helft. Het speelde met veel druk, maar creëerde te weinig doelrijpe kansen. Ook een pak hoekschoppen leverde Malinwa maar weinig voordeel op. Welgeteld een grote kans was er voor Bandé, die alleen op doelman Van Crombrugge af kon. Hij ging voor eigen geluk terwijl op rechts Schoofs goed kwam inlopen. Het bleef 0-0 aan de rust.

Na de pauze was het aanvallende spel van de thuisploeg wat minder. Eupen bleef stug verdedigen en loerde op de counter, maar kon nauwelijks kansen bij elkaar sprokkelen. Maar ruim een kwartier voor het slot van de partij was het dan toch raak voor Malinwa. Na een mooie loopactie van Bandé kan Pedersen mooi afwerken. De Mechelaars gingen nog op zoek naar de 2-0. Die kwam er echter niet meer. KV Mechelen doet wat het moest doen en houdt de drie punten thuis en wipt zo terug over Eupen naar de voorlaatste plaats.

KV Mechelen – KAS Eupen 1-0Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar