Nieuws
Booms Welkom

vrijdag 9 februari 2018 21:26 - Boom

Repair Café op 24 februari

Sinds 2016 wordt ook in Boom drie keer per jaar een Repair Café georganiseerd. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waarop buurtgenoten elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen.

Bezoekers nemen kapotte spullen mee en gaan samen met (vrijwillige) deskundigen, zoals elektriciens, naaisters of timmerlieden aan de slag. In het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke herstellingen uit te voeren.

Gemotiveerde vrijwilligers hebben ondertussen al honderden herstellingen uitgevoerd.

Om het Repair Café-team te versterken is men nog op zoek naar vrijwilligers. Ben je een handige harry, techneut of naaister met wat vrije tijd en heb je zin om je schouders onder dit project te zetten? Neem dan zeker contact op via repaircafe.boom@gmail.com

Afspraak in Booms Welkom, Blauwstraat 43 in Boom zaterdag 24 februari van 14u tot 17u.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar