Nieuws
Hans-Verreyt

maandag 5 februari 2018 20:35 - Boom

Hans Verreyt wordt lijsttrekker Vlaams Belang in Boom

Samen met een 70-tal leden en sympathisanten hield het Vlaams Belang zaterdag haar nieuwjaarsreceptie in Bistro De Ton. Nationaal jongerenvoorzitter Bart Claes was er te gast voor een toespraak.

Naast zijn kijk op de actualiteit kondigde hij ook het lijsttrekkerschap van huidig fractievoorzitter Hans Verreyt aan. Hoewel Hans de ervaring heeft van twee legislaturen als fractievoorzitter voor het Vlaams Belang in de Boomse gemeenteraad, zal hij opnieuw de jongste lijsttrekker zijn die de politieke arena betreedt. Op zijn beurt bracht hij een nieuwjaarsboodschap voor de gemeente Boom. Aangezien enkele leden afwezig waren wegens ziekte, zorgde de afdeling voor een livestream van de toespraken. Zo konden zij er ook een beetje bij zijn. Het toont ook aan dat het heus niet zo veel (moeite) hoeft te kosten om de politiek transparanter en dichter bij de Bomenaar te brengen.

foto: Vlaams Belang BoomKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar