Nieuws
logo KV Mechelen 1

zaterdag 6 januari 2018 00:17

Nicolas Verdier weer opgepikt door KV Mechelen

Terwijl Malinwa haar zoektocht naar een extra spits en bijkomende versterkingen verderzet, haalt het een bekend gezicht terug naar Mechelen. Nicolas Verdier tekende een contract tot het einde van dit seizoen. Ook Fabien Camus (32), een vrije speler, tekent tot het eind van het seizoen.

Nicolas Verdier nam afgelopen zomer nog afscheid van KV Mechelen en trok naar KAS Eupen. Gezien trainer Aleksandar Jankovic de nodige snelheid in de spits wou, haalt Malinwa Verdier terug naar het AFAS Stadion. De Fransman maakte tijdens zijn vorige passage bij KVM 20 doelpunten en gaf 9 assists.

Daarnaast komt Fabien Camus naar Mechelen. De 32-jarige aanvallende middenvelder speelde tot vorig seizoen bij R. Antwerp FC en eerder voor Troyes, Evian, Genk en Charleroi. Hij tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

Beide spelers sluiten vandaag aan op de stage in het Spaanse Lepe.

Silvère Ganvoula terug naar Anderlecht
De uitleenbeurt van Silvère Ganvoula aan KV Mechelen is dan weer beëindigd. De spits keert terug naar RSC Anderlecht.Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar