Nieuws
Logo Boom

donderdag 7 december 2017 07:59 - Boom

Digitaal inschrijfsysteem voor kinderopvang en vakantiewerkingen

Op 1 januari 2018 start de gemeente Boom met een digitaal inschrijfsysteem. Ouders zullen vanaf dan via dit systeem kunnen inschrijven voor de activiteiten van de buitenschoolse kinderopvang, de speelplein- en tienerwerking en de sportkampen. Via de gemeentelijke website zal je met een account kunnen inloggen. Je zal je gegevens dan slechts één keer moeten doorgeven voor alle werkingen.

Ouders kregen sinds 1 december een account toegewezen en kregen een login toegestuurd. Om het gebruik van het systeem toe te lichten, vindt op 11 december om 19u een infomoment plaats in de polyvalente zaal van het OCMW (J. Van Cleemputplein 1).

Ouders die niet over een pc beschikken, zullen in de toekomst op de diensten zelf terecht kunnen om in te schrijven.

Voor meer informatie kan je terecht op de jeugddienst, de buitenschoolse kinderopvang, de sportdienst en het loket kinderopvang of via bko@boom.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar