Nieuws
kvmgnk20172018

zaterdag 2 december 2017 23:32

[VIDEO] KV Mechelen heeft aan één helft genoeg

KV Mechelen trof andermaal Racing Genk, deze keer op het programma: speeldag 17.

Malinwa kwam al in de tweede minuut op voorsprong. Een voorzet van Claes belandde op het lichaam van Aidoo die zijn eigen doelman verschalkte. De droomstart voor KV Mechelen werd nog extra in de verf gezet. Pedersen kreeg de bal netjes in de voet via Bandé. De Deen twijfelde niet en verdubbelde de score. De thuisploeg voetbalde bij momenten op een wolk. Een tegenaanval van KV Mechelen leidde vlak voor rust tot een 3de doelpunt. Opnieuw was het Pedersen die scoorde.

De bezoekers startten de 2de helft met andere intenties. De owngoal van Aidoo werd vergeten nadat de Ghanees op de juiste plek stond om een rebound voorbij Coosemans te koppen. Wie dacht dat Genk op het gaspedaal ging staan had het mis. In de 90ste minuut kwam Genk op 3-2, Pozuelo tekende voor het doelpunt.

KV Mechelen – KRC Genk 3-2

foto: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar