Nieuws
Martinique

zondag 19 november 2017 12:43 - Mechelen

Warmste Week in Resto Martinique

Op dinsdag 12 december slaan Sjarabang en Resto Martinique de handen in elkaar en organiseren ze samen een exclusief diner ten voordele van Sjarabang. Mensen met een beperking spelen die avond de hoofdrol en het Sjarabang team neemt het even over van het Martinique team.

De medewerkers van Resto Martinique zijn zeer enthousiast de mensen van Sjarabang op te leiden en hen die avond te ondersteunen, zowel in de keuken als in de zaal. Dit initiatief kadert in De Warmste Week.

Eerder dit jaar opende Resto Martinique de deuren. Het restaurant met de voor Mechelaars nostalgische naam sluit aan bij het businesscenter in het AFAS Stadion. Sinds de start zet Resto Martinique in op kwaliteit. De sous-chef Jan Van de Velde is één van de 5 genomineerde kandidaten die meedingen aan de prestigieuze Bocuse d’Or prijs.

Resto Martinique maakt deel uit van Groep Van Eyck. Groep Van Eyck verzorgt al 23 jaar VIP catering ’tijdens de thuiswedstrijden van KV Mechelen. Groep Van Eyck streeft naast culinaire kwaliteiten ook naar een maatschappelijk doel, vandaar dat ze haar schouders onder dit project steekt.

Sjarabang is een Mechelse vereniging van en voor mensen met een verstandelijk of meervoudige beperking. Samen met meerdere vrijwilligers voorzien ze een creatief atelier waar kunst-en cultuurparticipatie voor deze mensen bevorderd wordt, zowel op een actieve als een passieve manier. Eerder schilderde Sjarabang de spelers van KV Mechelen. Deze schilderijen werden in een veiling per opbod verkocht.

Om dit initiatief tot een goed einde te brengen, opent Resto Martinique haar deuren voor jong en oud, verenigingen,… Iedereen kan een tafel boeken en genieten van een 3-gangen menu aan € 59, dranken inbegrepen. De leden van Sjarabang zwaaien de scepter in de keuken of bedienen de gasten op hun wenken.

Ben je al helemaal opgewarmd om samen met Resto Martinique en Sjarabang de Warmste Week in te gaan? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt. Gelieve uw reservatie door te sturen voor 3 december naar contact@martinique.be of online.

foto: Groep Van EyckKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar