Nieuws
LED bord Boom

vrijdag 10 november 2017 00:39 - Boom

Boomse verenigingen kunnen LED-schermen in straatbeeld gebruiken

Vanaf nu kunnen verenigingen die zijn aangesloten bij een gemeentelijke adviesraad en scholen gebruikmaken van de digitale informatieborden op vier plaatsen in de Boomse straten.

De gemeenteraad van Boom heeft het reglement goedgekeurd dat het gebruik van de zendtijd van de gemeente door derden regelt. De borden staan aan de Windstraat, op de Heldenplaats, aan de Kapelstraat (dat wordt binnenkort aangesloten) en er hangt ook een scherm aan de achtergevel van het Feestpaleis.

Verenigingen die graag aankondigingen willen publiceren, kunnen dit aanvragen bij de gemeente. Geldactiviteiten komen niet in aanmerking; de borden kunnen enkel gebruikt worden voor publieke activiteiten die te maken hebben met de werking van de vereniging (bijvoorbeeld ledenwerving) en dit 1 keer per jaar. Er mogen ook geen commerciële logo’s of politieke boodschappen op vermeld worden.

De verenigingen of scholen betalen 50 euro voor een week en kunnen hun boodschap maximum 2 weken lang laten verschijnen.

foto: gemeente BoomKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar