Nieuws
herfst

zaterdag 21 oktober 2017 10:43

[WEERBERICHT] 20 graden opnieuw in zicht?

Vanaf de middag klaart het wat op en blijft het de rest van de dag grotendeels droog. Een lokaal buitje is wel nog mogelijk. Tussen de wolken door kan de zon het kwik nog laten stijgen tot 18 graden.

Vannacht is het wisselend bewolkt en meestal droog. Tegen zondagochtend vallen er enkele buien. Er waait vrij veel wind uit het zuidwesten. Later op de dag draait de wind naar het westen tot noordwesten waardoor frissere lucht wordt aangevoerd. We halen na de middag maximaal 13 graden met nog enkele buien.
Maandag en dinsdag zouden wisselvallig verlopen met maxima rond 14 graden. De meeste weermodellen voorzien voor de tweede helft van de week een nieuwe inval van zeer zachte lucht met temperaturen tot 20 graden.

foto: bureaublad-achtergronden.nlKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar