Nieuws
20171021eupkvm

zaterdag 21 oktober 2017 21:54 - Mechelen

[22.54u UPDATE VIDEO'S] KV Mechelen zwaar onderuit op het veld van Eupen

KV Mechelen ging vanavond op bezoek bij Eupen, voor een duel in de kelder van het klassement. Punten waren meer dan welkom.

De wedstrijd zat lange tijd op slot. Kansen bleven uit. Het was wachten op noemenswaardig doelgevaar tot net voor het halfuur. Het was de thuisploeg die op voorsprong kwam met een doelpunt van Ocansey. Amper 10 minuten later verdubbelde diezelfde Ocansey de voorsprong. Verdier, ex-KV Mechelen zorgde voor de 3-0. Malinwa leek dan toch wakker te schieten. Bandé kwam mooi voor doel en schoot de 3-1 in de verste hoek binnen. 3-1 was meteen ook de ruststand.

Na de pauze zagen we vooral veel strijd van de Mechelaars. Ze creëerden tal van kansen, maar het ontbrak hen aan efficiëntie. De bal wilde maar niet tegen de netten. Malinwa bleef achter de feiten aanlopen en moest de kelk tot de bodem ledigen. Het werd nog 4-1, met nog amper 5 minuten te spelen. Het bleef 4-1, een zware nederlaag voor KV Mechelen, dat Eupen over zicht ziet wippen in het klassement.

Trainersbabbel

Supporters woest op eigen spelers

KAS Eupen – KV Mechelen 4-1

Foto: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar