Nieuws
Kom gezellig buiten

zaterdag 21 oktober 2017 10:19 - Boom - Mechelen

Kom deze herfst en winter Gezellig buiten

De provincie Antwerpen lokt haar inwoners naar zeven feeërieke locaties in de provincie. In de uitzendregio van Reflex kan je terecht in het Vrijbroekpark in Mechelen en De Schorre in Boom.

De provincie Antwerpen wil haar inwoners overhalen om buiten te komen, ook al is het koud en guur. Vanaf 20 oktober kan je op gezelligbuiten.be grasduinen tussen activiteiten die zowel winters als vurig zijn. Op 11 november bijt Arboretum Kalmthout de spits af met een zaklampwandeling. Je kan ook sterren kijken in het Vrijbroekpark, de 20-jarige verjaardag van het Suske en Wiske – Kindermuseum vieren, avondlijke sfeerwandelingen maken in het Rivierenhof, De Schorre, Keiheuvel, De Lilse Bergen, het Zilvermeer en het Vrijbroekpark, de kastelen van het Rivierenhof en de decembertuin van het arboretum ontdekken en last but not least de Hamamelisfeesten of festival WinterWarm in de Hoge Rielen, georganiseerd door de Warande, meepikken.

Net als de voorbije twee jaar wil de provincie Antwerpen haar inwoners oproepen om gezellig buiten te komen. In 2017 – 2018 bundelt Gezellig buiten 15 activiteiten binnen de provinciegrenzen en dat van 11 november 2017 tot en met 28 februari 2018.

Provinciale groen- en recreatiedomeinen blinken uit in sfeer
Zeven van de 15 activiteiten van Gezellig buiten vinden plaats in een Provinciaal groen- of recreatiedomein. In het Vrijbroekpark in Mechelen kan je op 18 en 25 november sterren kijken in het gezelschap van de medewerkers van Urania. Op vrijdag 15 december kan je tijdens de Vurige Winteravond de lichtjes en kaarsjes in het Vrijbroekpark volgen tot aan het kampvuur met vurig cabaret, hapjes, drank en vuuracts.

In De Schorre in Boom geniet je op 8 en 9 december van Putteke Winter.

foto: provincie AntwerpenKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar