Nieuws
Algemeen beeld omleiding en/of wegenwerken

zaterdag 21 oktober 2017 10:26 - Willebroek

Betonherstellingen op Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dringende herstellingswerken uit op de Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek.

Tussen de A12 en de rotonde met de Blaasveldstraat wordt er op verschillende locaties gewerkt. Het verkeer kan steeds passeren over één van de twee rijstroken.

Betonherstellingen
Op de Koning Boudewijnlaan in Willebroek zijn er tussen de A12 en de rotonde met de Blaasveldstraat enkele plaatselijke beschadigingen aan het betonnen wegdek vastgesteld. AWV zal van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober de nodige herstellingswerken uitvoeren.

Steeds verkeer mogelijk
Tijdens de werken blijft er steeds verkeer in beide richtingen mogelijk op de Koning Boudewijnlaan. De weg telt twee rijstroken in elke richting. Ter hoogte van de werfzones wordt er één rijstrook ingenomen en kan het verkeer dus steeds passeren over de andere rijstrook. Omdat het nieuwe beton tijd nodig heeft om uit te harden, zal er tijdens bepaalde periodes geen werfactiviteit te zien zijn.

Foto: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar