Nieuws
Stadslogo Mechelen

donderdag 19 oktober 2017 16:31 - Mechelen

Voorbereidende nutsleidingwerken voor heraanleg van Augustijnenstraat

Ter voorbereiding van de heraanleg van de Augustijnenstraat starten maandag 23 oktober aanpassingswerken aan de nutsleidingen van Eandis, Pidpa, Proximus en Telenet. Deze werkzaamheden zullen normaliter duren tot eind november.

Om de hinder voor de bewoners tot een minimum te beperken, wordt er gewerkt in drie fasen. In de eerste fase wordt er gewerkt aan Sint-Pietersberg. De tweede fase loopt van Augustijnenstraat tot ’t Vlietje. De derde van ’t Vlietje tot de Meysbrug.

“Alle straten blijven steeds bereikbaar, al gaan we wel trachten het doorgaand verkeer zoveel mogelijk te vermijden en vragen we om de bewegingen tijdens de werkuren te beperken. Voetgangers en fietsers behouden altijd vlot doorgang. Waar er werken bezig zijn, zal een parkeerverbod gelden. Om de hinder zo minimaal mogelijk te houden, zal de aannemer met een opschuivende werf te werk gaan”, licht schepen van Openbare Werken Chris Backx (N-VA) toe.

De effectieve heraanleg van het openbaar domein en vernieuwing van de riolering in de Augustijnenstraat is gepland tegen het einde van het voorjaar 2018.

Alle info en de evolutie van de werken vind je op www.mechelen.be.be/augustijnenstraatKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar