Nieuws
drugshond PZ Bodukap

woensdag 18 oktober 2017 08:14 - Willebroek

Politiehond bewijst nut in tuin

Maandagavond omstreeks half twaalf probeerde een man van Pools nationaliteit allicht in te breken in een woning. De bewoonster van een huis aan de Kanunnik Arthur Boonstraat in Willebroek hoorde lawaai aan de achterdeur van haar woning.

Wanneer de bewoonster een kijkje wou nemen zag ze een onbekende man aan de deur staan. Bij het aansteken van de verlichting riep ze tegen de man die onmiddellijk de vlucht nam. De vrouw nam vervolgens contact op met de lokale politie. De agenten kwamen ter plaatse met een hondengeleider. Vrij snel kon een man in de tuin van het slachtoffer gevonden worden. De 43-jarige man gaf een onsamenhangend verhaal voor zijn aanwezigheid en kon geen identiteitsdocumenten voorleggen. De man werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecommissariaat en ter beschikking gesteld van Dienst Vreemdelingenzaken en het parket.

foto ter illustratie: Facebookpagina PZ BodukapKlik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar