Nieuws
Politie, algemeen beeld

woensdag 11 oktober 2017 17:10 - Mechelen

Zaakvoerder onderschept dieven op eigen bedrijfsterrein

Dinsdagochtend 10 oktober omstreeks 3.30u ontvingen de politiediensten van de politiezone Mechelen-Willebroek een melding van een diefstal in een metaalverwerkend bedrijf. De zaakvoerder betrapte drie onbekende mannen op het bedrijfsterrein, ze namen meteen de vlucht.

De drie waren over de omheining geklommen om zo aan het metaal te kunnen. Bij de vlucht heeft de eigenaar van het bedrijf het vluchtend voertuig gehinderd en een ruit stukgeslagen. Hierbij raakte hij gewond en werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Het voertuig van de verdachten, met Deense nummerplaten, werd in de omgeving aangetroffen en in beslag genomen. In het voertuig zaten een hoeveelheid koperen kabels die de drie hadden buitgemaakt. Na een zoekactie kon één van hen, een 29-jarige Roemeen, in een tuin opgepakt worden. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecommissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. Hij werd diezelfde dag in de late namiddag voor de onderzoeksrechter geleid, die besliste om hem aan te houden. De twee andere verdachten zijn nog spoorloos.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar