Nieuws
jaarmarkt 2

woensdag 11 oktober 2017 20:41 - Duffel

Gezellig jaarmarktweekend in Duffel

Op maandag 16 oktober kan je in Duffel-West komen proeven van de sfeer en gezelligheid tijdens Duffel jaarmarkt.

Flaneer langs de talrijke kraampjes of kom eens kijken hoe een echte hoefsmid werkt. Vanaf 10 u. starten de prijskampen voor paarden, runderen, schapen en geiten. Traditiegetrouw staat de jaarmarktkermis op het plein aan de G. Van der Lindenlaan en dit vanaf zaterdag 14 oktober. Ook verschillende Duffelse verenigingen organiseren tijdens het jaarmarktweekend activiteiten.

Heb je nog een tombolakaartje van de Ballonnekensstoet? Dan kan je dit kaartje, dat een waarde heeft van 3 euro, nog gebruiken tijdens de jaarmarktkermis op zaterdag 14 oktober.

Naar aanleiding van de jaarmarkt blijven verschillende gemeentediensten gesloten. De bibliotheek sluit uitzonderlijk haar deuren op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober, maandag is sowieso de vaste sluitingsdag van de bibliotheek. Op maandag 16 oktober zijn ook het gemeentehuis, het zwembad en het OCMW gesloten. Het containerpark en sporthal Rooienberg zijn wel open. Hier gelden de normale openingsuren.

foto: gemeente DuffelKlik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Tags

Commentaar