Nieuws
GR Katelijne 2016-2017

maandag 9 oktober 2017 23:23

Coach Larbi Rachi en GR Katelijne beëindigen samenwerking

In Eerste provinciale van het voetbal gaan Larbi Rachi en Groen Rood Katelijne uit elkaar. De club staat laatste met 3 op 21. Afgelopen zondag werd de wedstrijd die het moest winnen tegen Vorselaar verloren met 1-3.

Het bestuur van GR Katelijne vindt het jammer Larbi Rachi opstapt, maar heeft er al begrip en respect voor. “Je was altijd gedreven en met passie bezig met coaching en het trainersvak, maar soms loopt het inderdaad niet altijd als men zou willen. Het was ons een eer en een genoegen je te mogen leren kennen. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst, op persoonlijk vlak en in de voetbalwereld”, aldus het bestuur.

Ook de coach zelf bedankt GR Katelijne voor de kansen die het kreeg om trainer te worden in 1ste provinciale. “Het was een mooie en leerrijke periode voor mij. Met een prachtig seizoen 2016-2017, spijtig genoeg net geen eindronde. Maar met een moeilijke start van het seizoen 2017-2018. Alhoewel we met de voorbereiding en de leuke, spannende wedstrijd tegen Racing Mechelen redelijk gestart waren. Ik wens jullie allemaal heel veel succes” aldus Larbi Rachi.

foto: ploegfoto 2016-2017 GR Katelijne – Facebookpagina Larbi RachiKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar