Nieuws
Salaam Mechelen

zondag 10 september 2017 11:12

Project Salaam verliest nipt openingswedstrijd

Project Salaam Mechelen startte vrijdagavond het nieuwe seizoen in de tweede klasse van het zaalvoetbal. Karim Bajadi die 4 jaar T2 en assistent was van Youssef El Yagoubi, is meteen de nieuwe coach. Naast Bajadi staat nu de nieuwe assistent en tevens oud-speler Bilal Lachkar.

Project Salaam Mechelen startte vrijdagavond het nieuwe seizoen in de tweede klasse van het zaalvoetbal. Karim Bajadi die 4 jaar T2 en assistent was van Youssef El Yagoubi, is meteen de nieuwe coach. Naast Bajadi staat nu de nieuwe assistent en tevens oud-speler Bilal Lachkar.

Salaam nam het tegen Magic Thulin op met een gedeeltelijk beloften ploeg. De Mechelaars geraakten moeilijk in het spel van Magic Thulin en moest er bij momenten steviger tegenaan gaan. Toch slaagde Salaam erin om in de 14de minuut te scoren via Chakib. 1-0 was meteen de ruststand.

In de tweede helft ging het spel goed op en neer. Het waren de bezoekers die makkelijk de netten vonden na een fout, 1-1. Thulin scoorde in het slot en zette de 1-2 op het bord.

“We hebben als team nooit aan onszelf getwijfeld. Door maar liefst 4 blessures hebben we dit seizoen onze start gemist, maar dat had geen invloed op de sfeer tussen de spelers, die ondanks de mindere resultaten zeer positief zijn gebleven”, aldus coach Karim Bajadi.

foto: logo Salaam MechelenKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar