Nieuws
20170910kvmkvo

zondag 10 september 2017 21:58

[UPDATE VIDEO] KV Mechelen moet zich tevreden stellen met gelijkspel

Speeldag 6 in ‘s lands hoogste voetbalklasse werd afgesloten tussen KV Mechelen en rode lantaarn KV Oostende.

KV Mechelen ging het gretigst van start. De aanvallende intenties waren er. Nieuwkomer Ganvoula liet zich meteen opmerken. Cocalic werkte een bal slecht weg en bracht doelman Coosemans zo onnodig in de problemen. Berrier miste op een haar na. Opnieuw moest Coosemans goed plat om een vrijschop uit de hoek te halen.

In de tweede helft ging Rherras op de rem staan en trok aan het truitje van Musona. Hij kreeg rood, KV Mechelen moest het een tijdje stellen met 10. Meteen na de rode kaart scoorde Musona. Ivaller Bandé bracht KV Mechelen 5 minuten later op gelijke hoogte, via Matthys scoorde de Burkinees.

KV Mechelen – KV Oostende 1 – 1Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar